Hvilke måltidskasse-leverandører er de bedste?

I løbet af de seneste år har måltidskasse-markedet været i voldsom vækst, hvilket blandt andet har ført til, at der i dag er mere end 15 forskellige leverandører at vælge imellem for forbrugerne.

Det brede udvalg af leverandører byder på stor variation, hvilket betyder, at uanset om du måtte være til vegansk mad, traditionel mad såsom frikadeller og mørbradgryde eller eksotisk mad fra orienten, så vil der minimum være en leverandør, der vil kunne levere måltidskasser, der vil få dine smagsløg til at kvittere med en stående ovation og jubelråb.

De bedste måltidskasse-leverandører

Det er naturligvis svært at svare entydigt på, hvilke måltidskasse-leverandører der er de bedste, da svaret som udgangspunkt er betinget af personlige præferencer.

Med andre ord er det langt fra sikkert, at den måltidskasse-leverandør, som jeg vil anse som værende den bedste, er den samme, som du vil anse som værende den bedste, da det kan være, at vi har vidt forskellige smagspræferencer og stiller vidt forskellige krav til pris, leveringsmuligheder og så videre.

Hvor om alting er, er der en række leverandører, som vi ønsker at fremhæve som værende særligt dygtige - nemlig RetNemt og HelloFresh.

Disse to leverandører hædres i øvrigt ikke blot af os, men også af Godappetit.dk som har testet mere end 12 forskellige måltidskasse-leverandører, hvor særligt følgende fem parametre har været vigtige kriterier:

  • Fleksibilitet
  • Kvalitet af råvarer
  • Variation
  • Pris
  • Ry blandt forbrugerne.

I Godappetit.dk’s test scorede RetNemt samlet set 4,4 ud af 5 stjerner, mens HelloFresh scorede 4,3 ud af 5 stjerner.

Vil du have et overblik over mulighederne?

Ønsker du et overskueligt overblik over de bedste måltidskasse-leverandører, anbefaler vi, at du kigger forbi Godappetit.dk.

Herinde finder du nemlig fine oversigter over danske måltidskasse-leverandører samt meget andet godt, for eksempel rabatkoder til en række forskellige leverandører.